Sázíme budoucnost

Dopady klimatických změn a ekologie jsou aktuální a urgentní témata, která se dotýkají každého z nás a trápí i většinu obyvatel České republiky. Záleží nám na tom, jak se tady bude žít nám i budoucím generacím.

Proto jsme se rozhodli stát se generálním partnerem iniciativy Sázíme budoucnost. Inciativy, která má za cíl vysadit v České republice 10 miliónu stromů pro odolná města a zdravou krajinu během následujících pěti let. Právě stromy mají nezastupitelnou úlohu v celém ekosystému. Zlepšují ovzduší, pomáhají zadržovat vodu, zvyšují biodiverzitu a ochlazují rozpálená centra měst.

Věříme, že společně se nám podaří naplnit tento cíl a zapojit do této iniciativy co nejvíce obyvatel České republiky.

Sázíme na dobrou věc. Sázíme na budoucnost.

Ekologická mobilita

Nadace Tipsport podporuje rozvoj udržitelné městské mobility, jejíž součásti jsou projekty sdílených kol po celé republice. Od března 2020 mohou obyvatelé a návštěvníci Prahy, Brna, Olomouce, Ostravy, Opavy, Havířova, Prostějova, Kladna jezdit na kolech za zvýhodněné měsíční a roční tarify od Nadace Tipsport

Rozvoj ekologické mobility podporuje nadace i na Berounsku. Od 29. července bude v Berouně, Králově Dvoře, Hýskově a Tetíně v provozu 15 sdílených stanic a 100 elektrokol. Díky Nadaci Tipsport, budou moci občané i návštěvníci regionu jezdit na elektrokolech prvních 15 minut každé jízdy zdarma.