Přijďte za námi na Zažít Beroun

V sobotu 17. 9. znovu ožije prostranství u bývalých kasáren sousedskou slavností Zažít město jinak. Nadace Tipsport chystá pestrý program. Těšíme se na viděnou!

Prostor běžně plný aut se už potřetí od 11:00 do 20:00 promění v příjemné místo pro setkání se sousedy i přáteli. Tématem letošního ročníku je město bez zábran.

Bohatý program od Nadace Tipsport

Lákavé aktivity pro vás na místě chystáme po celý den! Tradičně jako podporu pro všechny, kteří volí jako dopravní prostředek ekologické kolo, budeme na místě provozovat zdarma cykloservis, kolo si proto doma určitě nezapomeňte. Než vám kolo naši usměvaví technici dají do parády, můžete se pokochat obrázky dětí ze ZŠ VIA Beroun s tématem Berounem na kole.

Naše cyklorikša ráda sveze každého, kdo si bude chtít užít trochu pohybu bez zábran.

Pokud si naopak chcete vyzkoušet, jaký je pohyb ve stáří, kdy nám naše těla už zábrany kladou, od 11 do 17 hodin vám to umožní náš simulátor stáří. Ten na akci přinášíme úplně poprvé.

Cykloservis zdarma od Nadace Tipsport nebude chybět ani letos.

Tým nadace i kolegové z Tipsportu se na komunitní setkání v Berouně vždy moc těší.

V 15:00 vás zveme na Husovo náměstí (před ZUŠ Václava Talicha) na komentovanou prohlídku naší nové výstavy Skrze město. Průvodkyní vám bude přímo garantka projektu Skrze město Yvette Vašourková, spoluzakladatelka Centra pro středoevropskou architekturu a světově uznávaná kritička architektonických projektů. Výstava vás vtáhne do představ toho, jak by mohl Beroun vypadat a jak by se mohl více se otevřít pěším i cyklistům. Dozvíte se, jak se to daří jinde v Čechách i ve světě. Výstava začíná den předtím slavnostní vernisáží a trvá až do 14. října.